Aanmelden

U kunt zich zowel telefonisch als via het online contactformulier aanmelden. Wanneer u uw behandeling door uw zorgverzekeraar wilt laten vergoeden heeft u een verwijzing van de huisarts nodig. In de verwijsbrief moet worden vermeld dat het gaat om een verwijzing naar de gespecialiseerde GGZ in verband met het vermoeden van een DSM-V diagnose.

Intake

Tijdens het intakegesprek worden uw klachten en onderliggende gedragspatronen in kaart gebracht en volgt een advies met betrekking tot eventuele behandeling. Vervolgens stel ik, aan het begin van de behandeling een behandelovereenkomst op met daarin uw klachten, de visie op uw problematiek, uw behandeldoelen en de behandelvorm en de bepaling van de evaluatietermijn.

Wachttijden

De eventuele wachttijd voor de intake en de behandeling wisselt per maand. U wordt hierover ge√Įnformeerd bij uw aanmelding.

Direct aanmelden

Wilt u meer weten of zich direct aanmelden voor een intakegesprek? Vul onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met u op via een beveiligde e-mail verbinding.